2013. november 15., péntek

Fülszöveg

Sziasztok, meg is érkeztem az új bloggal. Ez egy fordítás! Teljes mértékben. Addig, amíg dolgozom egy másik blog részletein, és a Hitgirl is lassan véget ér (jó lassan), túl esünk ezen a kedves történeten, amit nemrég olvastam el, és kényszert éreztem a fordítására.  Kövessetek továbbra is, kérlek! Nagy szükségem van rátok, ahogy mindig!
A történetről annyit kell tudni hogy, mivel fordítás, nem most játszódik, és említésre kerülhetnek olyan események, amik a valóságban is megtörténtek.
Remélem ez is tetszeni fog még a kissé gyér fülszöveg ellenére is! Ha érdekel, iratkozzatok fel, pipáljatok és kommenteljetek, kérlek, hogy tudjam, érdekel a történet a továbbiakban is. Legyetek résen! Maddie  facebook profilján hamarosan bővebb információt is kaphattok! |LINK| Jelöljétek!!
~xx 

×××

Maddie csak egy hétköznapi lány volt, zene boltban dolgozott és egy bárban énekelt, hogy pénzt tehessen félre. 

Aztán találkozott VELE.. 

A kicsit sem átlagos fiúval, mert nem mondhatod, hogy hatalmas stadionokban énekelni, és díjátadókon részt venni teljesen hétköznapi dolog. Gondolom, pontosan ez az, amiért ki nem állhatta. Utálta, mert azt hitte, ő is csak egy tipikus arrogáns gyerek, aki azt képzeli, bármit megtehet. 

De egyéb oka is volt annak, hogy nem akart közelebb kerülni hozzá. Olyasvalami, amiről a fiú nem tudott. Ez lehetett az oka, hogy nem tudta megérteni Maddie viselkedését, és időről időre bizonyította a lány igazát. Utálták egymást, pedig biztosra vehetjük, hogy nem is voltak olyan eltérőek, amilyennek tűntek. Mindketten szenvedélyesen szerették a zenét, mindkettejüknek erős személyisége volt, és ami a legfontosabb mind közül; 

Mindkettejüknek szüksége volt valakire, aki "melegen tartja" őket..



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése